Echipa Beton Art Bucuresti
Arta in beton Decorativ
Oferte si informatii : 0732.566.386.

Sisteme de Beton Decorativ

Spune ce doresti si cum vrei sa arate? Alege unul din sistemele de beton decorativ: beton amprentat, beton acidat, piatra spalata, beton industrial, beton elicopterizat. Apoi alege matritele, culorile si combinatia dintre ele pentru ca totul sa iasa perfect. Nu te poti decide? Suna-ne si te vom ajuta cu toate detaliile!

Read More

Beton Amprentat sau Beton Decorativ

Betonul amprentat este foarte estetic si usor de intretinut. se poate aplica la aleile din curte, terase, trotuare, acces masina. Este rezistent si economic. Imita la perfectie multe dintre materialele naturale.

Avantajele Betonului Amprentat

Durata de executie rapida Nu se scufunda, nu se deformeaza si nu apar crapaturi Mare varietate de modele si culori Design personalizat Imita la perfectie orice tip de pavaj Nu necesita ingrijiri deosebite Poate fi curatat foarte usor doar prin spalare cu apa Se poate aplica pe suprafete orizontale sau verticale Este mai modern si mai estetic decat pavajul obisnuit Rezistenta mai mare in comparatie cu pavajele obisnuite.

Betonul amprentat - Ce forme imita la perfectie si ce avantaje sunt?

Betonul amprentat Imita la perfectie: piatra naturala, piatra antică, piatra cubică, marmura, pietrisul, cărămida, dalele, roca, gresia si chiar lemnul.

Betonul amprentat poate fi aplicat ca pavaj, podea sau fatada pentru: alei de curte sau gradina, borduri de piscine, pardoseli interioare, trotuare, interiorul si exteriorul centrelor comerciale sau turistice, targuri, hoteluri, terase, piete, parcuri, drumuri de acces auto, parcari, statii de benzina, garduri zidite, fatadele cladirilor, cascade, elemente ornamentale personalizate.

Vezi video cum se face!


Lucrarile noastre

Vedeti aici cateva din lucrarile noastre in beton decorativ. Sunt realizate atat in Bucuresti, in Ilfov cat si in alte judete.


Recent Blog Post

Avantajele folosirii betonului amprentat

Betonul amprentat in comparatie cu alte tipuri de pavaje prezinta multiple avantaje printre care cele […]

read more...

Avantajele betonului amprentat

 • Durata de executie rapida
 • Nu se scufunda, nu se deformeaza si nu apar crapaturi
 • Mare varietate de modele si culori
 • Design personalizat
 • Imita la perfectie orice tip de pavaj
 • Nu necesita ingrijiri deosebite
 • Poate fi curatat foarte usor doar prin spalare cu apa
 • Se poate aplica pe suprafete orizontale sau verticale
 • Este mai modern si mai estetic decat pavajul obisnuit
 • Rezistenta mai mare in comparatie cu pavajele obisnuite.
 • Se poate aplica pe suprafete orizontale sau verticale Este mai modern si mai estetic decat pavajul obisnuit Rezistenta mai mare in comparatie cu pavajele obisnuite.

Opiniile clientilor nostri

Viorel Mihalache (Tunari): “Datorită echipei BetonArt am un nou si frumos drum de acces pentru masina si nu a trebuit sa sparg banca.”

Mihai C (Pitesti): ”Vreau sa va multumesc pentru parcarea superba pe care ati facut-o de curand la noi. Stiu ca am fost cam pretentiosi cu toate micile detalii dar treaba a iesit perfect si la timp. Multe multumiri inca o data.”