Echipa Beton Art Bucuresti
Arta in beton Decorativ
Oferte si informatii : 0732.566.386.

Betonul polimer- reconditionare estetica

Aveti o placa de beton veche si deteriorata si ati vrea sa arate extraordinar?
Noi o putem reconditiona fara sa o inlaturam ci turnam  doar pe deasupra un strat de beton special care va fi apoi colorat, amprentat, acidat sau slefuit dupa dorinta. Dupa terminarea lucrarilor suprafata va arata impecabil iar efectul estetic va fi spectaculos.

Betonul polimer este tot un beton decorativ folosit pentru reconditionarea, nivelarea si consolidarea oricaror suprafete de beton existente deja fie ele orizontale sau verticale.
Betonul polimer se obtine prin mixarea unui polimer lichid cu ciment, fibre elastice, pigmenti, nisip, in proportii bine stabilite rezultand un amestec de consistenta untului care se aplica intr-un strat de 5-20mm grosime pe orice suprafata existenta din beton.
Nimic nu mai impiedica textura, colorarea si rezistenta sa “imbrace” orice forme arhitecturale, totul rezultat al creativitatii.
Avantajele economice ale acestei solutii sunt evidente in cazul realizarii unui pavaj nou pe o suprafata de beton veche, deteriorata, raportat la costul inlocuirii acestei suprafete cu o noua placa de beton.reconditionare_pardoseli_si_pavaje_92168

Unde se aplica
Durabilitatea sporita, efectul estetic si calitatea face ca aria de aplicare a acestei tehnologii sa fie deosebit de larga:

  • Pe orizontala: alei, terase, trotuare, marginea piscinelor, parcari, terase, rampe, garaje, scari cu trepte si contratrepte, pardoseli in restaurante, cluburi, showrooms etc;
  • Pe verticala se pot finisa si proteja pereti de interior cat si suprafetele exterioare precum fatadele cladirilor, gardurilor, soclurilor etc.

Avantajele betonului polimer
– Se poate aplica pe orice suprafata veche sau noua de beton;
– Se face intr-un timp relativ scurt si la un cost redus;
– Este foarte rezistent la apa, temperatura si uzura si are o aderenta excelenta;
– Se poate folosi atat la interior cat si la exterior, pe orizontala sau pe verticala;
– Se intretine si se reconditioneaza foarte usor prin reaplicarea straturilor de protectie.